Despre noi

REMICO-COMPREST SRL – produse și servicii profesioniste

Vă oferă soluții moderne pentru punerea în practică a proiectelor dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști transpune în realitate de la faza de proiectare până la produsul finit, cu materiale proprii sau nu, confecții, prelucrări sau structuri metalice, în funcție de necesități.

Prezentarea societăţii

Societatea SC Remico Comprest SRL a fost inființată în anul 1995, cu obiect de activitate principal confecții și construcții metalice, fiind inregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Galați sub nr. J17/1635/08.11.1995 și având Codul Unic de Înregistrare Ro 7862755.

Am depus și depunem eforturi susținute pentru a face față cerințelor clienților, pentru diversificarea ramurilor de activitate și creșterea capacităților de producție.

Într-un timp relativ scurt, printr-o perfecţionare continuă, coroborată cu cooptarea în echipa tehnică a unor specialişti cu experienţa în domeniu, producţia firmei s-a diversificat cu lucrări de confecţii şi construcţii metalice diverse, prelucrări mecanice, montaj construcţii metalice, reparaţii electropompe, lucrări hidrotehnice, precum şi lucrări de construcţii civile şi industriale.

Colaborările cu societăţi cu experienţă în domeniul îmbunătăţirilor funciare, atât în faza de proiectare cât şi în cea de execuţie, au determinat conducerea societăţii să orienteze activitatea în special către acest domeniu. În prezent executăm lucrări de reabilitare şi modernizare staţii de pompare apă pentru sistemele de irigaţii , ce cuprind atât amenajări de canale, cât şi modernizări de staţii de pompare, inclusiv automatizarea şi monitorizarea la distanţă a acestora. Un interes accentuat îl arătam pentru implementarea noilor surse de energie neconvenţionale asimilate activităţilor staţiilor de pompare.

Activitatea principală confecţii şi construcţii metalice, prelucrări mecanice şi reparaţii electropompe se desfăşoară în baza de producţie proprie cuprinzând o hala de 762 mp, iar platforma de lucru exterioară şi spaţiile de depozitare se întind pe o suprafaţă de 2800mp.

În ceea ce priveşte colectivul tehnic, societatea noastră are angajaţi: ingineri mecanici (specializaţi în domeniile ansamblelor sudate, instalaţiilor hidromecanice şi sub presiune) ingineri constructori, inginer îmbunătăţiri funciare, subingineri mecanici, subinginer îmbunătăţiri funciare şi economişti. Experienţa acestora a dus la constituirea unui nucleu de specialişti care s-au implicat în realizarea proiectelor, aducând o recunoaştere a calităţii lucrărilor realizate.

Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre creerea unui angrenaj care să genereze la toate nivelele conştiinţa realizării lucrului bine facut. Cele trei obiective principale: “Calitate – Termen – Preţ“ sunt cele mai respectate coordonate ale sistemului nostru, CLIENTUL fiind în centrul de echilibru al acestui triunghi.